Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

12 de juny 2013

Micromecenatge lleidatà

Dos projectes de les nostres terres tenen obertes col·laboracions de micromecenatge a la plataforma Verkami, us els expliquem aquí per si us engresqueu a col·laborar-hi:


Íntims Produccions, El Lloc

Després d'haver acabat els estudis d'Art Dramàtic a l'Aula Municipal de Teatre de Lleida, 5 amics uneixen inquietuds per formar Íntims Produccions, una jove companyia que, tal i com diuen ells, "proposa un teatre alternatiu i proper, que permeti, mitjançant un contacte més pròxim i íntim amb el públic, transmetre-li una emoció intensa, atrevint-se a trencar les barreres que distancien el públic de l'escena, fent-los partícips del món més interior dels personatges, de les seves pors, dels seus triomfs, etc."
Ara preparen El lloc, un treball escènic escrit i dirigit per Jorge-Yamam Serrano que està inscrit al programa Suport a la Creació de FiraTàrrega i que estrenaran a la Fira de la capital de l'Urgell el proper mes de setembre.

Des del Teatre Municipal de l'Escorxador, els hem volgut ajudar a emprendre aquest nou projecte des del nou programa EscorxadeBoot, una línia de suport a joves companyies, un suport i un acompanyament a l'hora de començar a moure's en l'àmbit de la creació, la producció, l'obtenció de finançament i per conèixer el mercat i el món dels teatres, els festivals, les plataformes, etc.
Hi podeu col·laborar aquí: http://www.verkami.com/projects/5590-el-lloc-intims-produccions



Juneda inCursió Social

A partir del curs d'arts escèniques Juneda inCursió, per a professionals del sector i basat en la creació col·lectiva, sorgeix la idea d'atansar els processos creatius i la mostra dels resultats a col·lectius vulnerables de la població o que, simplement, no tenen normalment la possibilitat de participar en activitats creatives.
Enguany, i com a primer pas d'aquest projecte, hi col·laboraran persones de la residència Municipal d'Avis de Juneda i del Centre Talma.
Recordar també que el curs Juneda inCursió enguany tindrà tres professors, dels quals caldrà triar-ne un: Blanca Portillo, Javier Galitó-Cava i Carles Santos. Està adreçat a actors, actrius, ballarins, ballarines i dramaturgs i s'esdevindrà a Juneda del 8 al 14 de juliol de 2013. El període d'inscripcions és encara obert: http://www.junedaincursio.cat/el-curs/inscripcions
Hi podeu col·laborar aquí: http://www.verkami.com/projects/5527-juneda-incursio-social