Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

10 d’oct. 2011

COMENCEN ELS ESCORXADEBATS+

Dimarts, 11 d'octubre de 201, 20 h
Vestíbul del Teatre, entrada de franc
El Teatre Municipal de l’Escorxador enceta en aquesta Temporada 2011-2012 una nova activitat:

Escorxadebats+, un espai de reflexió a l’entorn de les arts i la cultura.
Es tracta d’uns debats-tertúlia oberts a tota la ciutadania, comissariats per Jaume Belló i Maite Ojer. La idea és fer-los extensius a totes les arts en particular, i a la cultura més generalment, per tal que gent de qualsevol àmbit de la societat (no només de la cultura i les arts, sinó també de l’ensenyament, la tecnologia, la ciència) hi puguin participar i aportar idees.

Els debats tindran lloc al vestíbul del Teatre, ja que és un lloc obert i proper que facilitarà la participació de la gent; s’ha volgut evitar que sigui dins la sala de teatre per tal que l’espai que els aculli sigui també un lloc eclèctic, com la intenció primera dels debats.

La cita serà el segon dimarts de cada mes fins al maig de 2012, a les 20 h. No cal inscriure-s’hi i l’entrada és de franc. El primer debat tindrà lloc, doncs, aquest proper dimarts, 11 d’octubre de 2011 a les 8 del vespre.

Les reflexions i les conclusions de cada debat es podran anar seguint al blog que ja han obert els comissaris del cicle: http://artsensepapers.blogspot.com