Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

18 de nov. 2008

El Teatre participa al Seminari Internacional de Nous Públics per a la Cultura i les Arts a Saragossa

El desenvolupament d'audiències s'ha convertit, en els darrers anys, en una dels principals objectius d'anàlisi de la gestió cultural. La necessitat d'aprofundir en el procés de democratització d'accès a la cultura és cada cop més explícita i les diferents organitzacions culturals necessiten conèixer les tècniques més adients per aconseguir ampliar i diversificar els seus públics. En aquest seminari es volen contrastar experiències, així com analitzar les diferents tècniques des de les perspectives acadèmica i professional.

En concret, el Teatre Municipal de Lleida participa en la taula rodona "Prioridades para el desarrollo de audiencias", en què la directora del Teatre, Margarida Troguet, parlarà sobre classes de públics d'arts escèniques a Lleida, així com de les eines que ens proporcionen les noves tecnologies per refermar audiències i buscar-ne de noves.

El programa del seminari aquí.
Més info a:
http://www.fundacionautor.org/
http://www.centrodramaticoaragon.com/