Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

7 de juny 2012

Fira Tàrrega

Primer Màster de Creació en Arts de Carrer


L'Equip de FiraTàrrega endega un nou projecte absolutament necessari per a les arts de carrer:


"FiraTàrrega i la Universitat de Lleida (UdL) han creat el primer Màster de Creació en Arts de Carrer que s’iniciarà a partir del proper curs acadèmic (gener del 2013).

El Màster de Creació en Arts de Carrer és una  iniciativa pedagògica pionera en l’àmbit internacional, ja que se centra en la pràctica artística de les Arts de Carrer. Aquest Màster es vertebra sobre un discurs clarament contemporani i té una clara voluntat de sentar les bases per a les noves dramatúrgies de carrer del segle XXI.

Per primera vegada, FiraTàrrega s’involucra de manera directa amb el sector acadèmic per tal de realitzar uns estudis universitaris relacionats amb la creació i l’espai públic.

Concretament, el Màster s’adreça a postgraduats en arts escèniques, professionals del sector, i altres creadors interessats en la ciutat com a espai de múltiples possibilitats artístiques, amb la voluntat d'esdevenir un pont entre la formació i el mercat"

Per a més informació cliqueu aquí