Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

25 d’abr. 2009

29 d'abril, Dia Internacional de la Dansa

El 29 d'abril se celebra mundialment el Dia Internacional de la Dansa. El Comitè Internacional de Dansa de la UNESCO proposà aquesta data per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre (29 d'abril de 1727), considerat el pare del ballet modern.

Cada any el DID converteix la dansa en la gran protagonista, i reconeix i dóna suport a l'esforç constant de totes aquelles persones que fan que la dansa sigui un fet i no només un somni.
El DID també és una festa on compartir la passió per la dansa en tota la seva diversitat i una ocasió per aproximar la dansa a tothom.

L'objectiu del DID sempre ha estat el d'acostar la Dansa a la ciutadania. I al llarg dels anys, l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) sempre ha organitzat activitats de caire festiu al voltant d'aquest dia. Sempre amb el propòsit de fer-ne màxima difusió a través dels mitjans de comunicació i aconseguir sensibilitzar la ciutadania.

Web de l'International Dance Council de la UNESCO (en castellà):

Web de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya: