Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

24 de març 2011

Entrevista a Maria Barbal i a Marc Rosich a la nova revista del TNC

El Teatre Nacional de Catalunya ha presentat aquesta setmana la primera publicació digital interactiva de teatre a Catalunya. Una revista que permet seguir la programació del TNC de ben a prop, així com ampliar-ne informació amb tràilers dels espectacles, entrevistes a directors i intèrprets, conèixer els processos creatius dels espectacles i moltes coses més.
La revista es pot descarregar en format pdf (tota, per pàgines, com vulgueu), se'n pot enviar alguna secció per correu, se'n poden imprimir pàgines, compartir a les xarxes socials... Una publicació útil i una gran eina de difusió de la feina del TNC.

Pàgines 50 i 51 del núm. 0 de la Revista del TNC

Ens fa especial il·lusió presentar-vos-en el número 0 perquè s'hi ha publicat un reportatge de Pedra de Tartera (pàg. 12-17) i una entrevista a Maria Barbal i a Marc Rosich (pàg. 50-53), l'escriptora de la novel·la i l'autor de la seva adaptació als escenaris, respectivament. Us en deixem l'enllaç aquí perquè la llegiu i veniu dissabte 26 o diumenge 27 amb una mica més d'informació de la història i de l'espectacle.

A Lleida, podreu veure Pedra de Tartera al Teatre de la Llotja dissabte 26 de març a les 20.30 h o bé diumenge 27 de març a les 19 h.

http://www.tnc.cat/revista0/