Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

11 de març 2011

Ahir vam anar a Ca l'Artista

Dins de les trobades creador-públic anomenades Avui no hi ha funció!!! amb... aquesta temporada hem anat encara un pas més enllà i hem fet una d'aquestes trobades a l'hàbitat d'una companyia.

Ahir vam anar 17 espectadors al local de la companyia Dimitri Ialta, que estan immersos en la creació de l'espectacle The Norwegian Twosome (s'estrenarà a l'Escorxador el 8 i 9 d'abril). El director, Jordi Duran, va explicar com han encarat aquest procés que ha acabat sent de creació (i gairebé direcció) col·lectiva, i com tots (intèrprets, director, tècnics, vj's que hi col·laboren) han aportat el seu granet de sorra per construir aquesta peça.

El públic va poder descobrir els diferents camins que pot arribar a prendre una obra quan s'està construint i, com va afirmar el mateix Duran, "comprovar que és una peça viva i en constant canvi, tot i que la data d'estrena ajuda a plantejar-te que hi ha elements de base que has de tenir tancats dins el termini."

Agraïm a tota la companyia Dimitri Ialta que ens rebessin i ens acollissin tan i tan bé i emplacem a tot el públic a gaudir de l'estrena de The Norwegian Twosome els dies 8 i 9 d'abril de 2011 a la Sala 2.