Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

19 de gen. 2009

"Tales of the body", de la companyia Au Ments

Aquesta setmana, dins de la programació Escorxadijous, la companyia mallorquina Au Ments ens presentarà Tales of the body, un espectacle construït a partir dels paisatges humans i de les imatges que ens han habitat internament.

A Tales of the body juguen amb diversos llenguatges escènics i creen una ruptura amb els esquemes d'espai i de moviments habituals, que els permeten desenvolupar una nova proposta coreogràfica. El treball investiga dins les fonts de la dansa buto, el teatre de gest i l’expresionisme, en íntima relació amb la instal·lació plàstica.

L’ espectacle Tales of the body és una intensa successió de microhistòries inspirades en la memòria del cos, on una intèrpret es transforma constantment mitjançant els moviments, la gestualitat i els objectes.

“El cos com una joguina mecànica; un espai neutre disposat a aparèixer i desaparèixer, a transformar-se, néixer, estar i morir” A. Cruz