Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

14 de maig 2011

Sonia Martínez, conductora dels Tallers amb l'Espectador, nova directora artística del VEO

Sonia Martínez ha estat designada, en substitució de Mariví Martín, nova directora artística del festival València Escena Oberta.
Martínez va ser la conductora dels Tallers amb l'Espectador organitzats pel Teatre Municipal de l'Escorxador en el marc del programa de Finalistes de l'11è Premi de Projectes d'Arts Escèniques 2010.

Sònia Martínez va conduir el passat setembre a l'Escorxador, amb la col·laboració de Jaume Belló, els tallers amb l'Espectador


Martínez ha format part de l'equip de VEO en las seues quatre últimes edicions en les àrees de mediació amb públics i coordinació de taquilles i personal. "És, per tant, un festival al qual he vist créixer i afermar-se".
Coincidint amb el desé aniversari, el Festival abandona les edicions temàtiques per fomentar una celebració de l'espai urbà. "M'agradaria aprofundir en les línies de treball començades en l'anterior etapa, amb el suport a creadors valencians que aposten pel risc i la investigació, el treball amb agents locals, les propostes nacionals i internacionals transdisciplinars, la utilització de la ciutat com a espai escènic i de creació, i el treball amb públics mitjançant trobades i tallers amb artistes", avança Sonia Martínez.

La notícia als mitjans:
http://www.vilaweb.cat/ep/ultima-hora/3883356/20110509/sonia-martinez-assumix-direccio-artistica-festival-veo.html
http://www.avui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/408204-sonia-martinez-nova-directora-del-veo.html
http://www.europapress.es/valencia/noticia-sonia-martinez-assumix-direccio-artistica-festival-veo-20110509120726.html
http://www.artezblai.com/artezblai/sonia-martinez-asume-la-direccion-artistica-del-festival-veo.html