Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

31 de març 2009

El Teatre de l'Escorxador a la Mostra d'Igualada


Demà dimecres, 1 d'abril de 2009, arrenca la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d'Igualada. Organitzada per l'Ajuntament d'aquesta ciutat i la Generalitat de Catalunya, la Mostra és l'aparador català d'arts escèniques per a públics joves.

La directora del Teatre Municipal de l'Escorxador participarà demà en la taula de debat "Per què programar espectacles per a tots els públics?", juntament amb Franky Devos, reconegut autor d'obres sobre el món del teatre, els joves, el marquèting cultural i la comunicació; Agustín Lorenzo, de l’Instituto Municipal a Coruña Espectáculos, d'A Coruña; i Juan Gómez Macías de la Fundación Luis Ortega Bru (Cadis).

La programació de la Mostra començarà dijous, dia 2, i s'allargarà fins diumenge. En destaquem les companyies lleidatanes que hi presenten (i/o estrenen) espectacles: La Baldufa, Festuc Teatre, La Remoreu, Zum Zum i el Centre de Titelles de Lleida. A totes elles, molta merda!

Podeu consultar la web de la Mostra i arribar-vos-hi el cap de setmana si teniu ganes de festa!