Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

2 de gen. 2009

"MÚSICA A MÀQUINA. Concert per a autòmats i orquestra dirigit per una rentadora" CaboSanRoqueCaboSanRoque ens presenta a l'Escorxador un concert on cinc dels seus personatges comparteixen escenari amb una rentadora polifònica a cadena de bicicleta.
Tot i els esforços titànics fets per CaboSanRoque, ha estat impossible aconseguir una rentadora capaç de dirigir el concert. Portaran, però, la rentadora de la família Caba, que després de tants anys els feia mes renou que bugada. Aquesta vella rentadora té la particularitat d'interpretar les peces de roba que renta: en funció del teixit, del color, de les gotes de suor i la brutícia de la roba, en surt una música o una altra.

Tot un seguit de paràmetres que la rentadora interpreta i transforma en moviment d'engranatges, cilindres i martells de piano que actuen sobre diferents instruments. Així doncs, vindran amb la roba bruta i a veure què passa.