Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

2 de febr. 2010

Teatre Mòbil i el seu increïble "Reprís" aquest dissabte a les 18 h a la Sala 1


La companyia Teatre Mòbil portaran el seu tren a la Sala 1 del Teatre Municipal de l'Escorxador aquest dissabte, 6 de febrer de 2010 a les 18 h.

Reprís és un espectacle d’alta velocitat, viu i trepidant en què viatgen els personatges del món de Teatre Mòbil amb moltes ganes de despertar un somriure per allà on passen!

Reprís
és un espectacle sobre rodes. Sí! Sobre les rodes d’un tren elegant, llarg i fantàstic que transporta artistes de tot el món per arribar a la teva ciutat i oferir-te una funció descomunal.
Així, músics barretistes, un mag, un ventríloc, famílies circenses, en Guillem Tell i fuetistes lírics, pugen al tren de la mà dels ferroviaris Sr. Carbonell, Ramiro i Ronconi, i es preparen pel gran show. Un cop arribats, transformen el seu tren en un espectacular escenari a tot color i mostren els seus grans números internacionals.

Al final, les disputes i els malentesos entre els artistes acaben en una persecució de tots els personatges que us deixarà clavats a la cadira.