Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

25 de gen. 2009

"Setembre" dels mallorquins Res de Res, dissabte 31 de gener de 2009


A partir de la caiguda d’un home des d’un arbre, la companyia Res de Res s’endinsa a la seva nova creació, Setembre. Aquest salt al buit, que es mantindrà al llarg de l’espectacle, donarà peu a múltiples escenes que quatre personatges representaran a través del circ, de la dansa, del gest, del moviment i de l’humor, renunciant premeditadament a la paraula i obrint un relat imaginari amb la poètica del circ.


La companyia Res de Res, nascuda a Mallorca el 1997, s’ha distingit per la mescla de llenguatges escènics, i especialment per una molt particular utilització de les tècniques pròpies de circ, que de la mà de la poesia de les imatges i renunciant a la supremacia del text, marquen la línia mestra dels seus espectacles. En aquesta peça han comptat amb la col·laboració de l’artista de circ Leandre Ribera i amb el coreògraf Álvaro de la Peña, director de la companyia Iliacan.