Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

7 de maig 2011

"En attendant l'inattendu" o com compaginar dos universos

Dissabte, 14 de maig de 2011
Sala 1, 20.30 h, 12 €, dansa contemporània

En attendant l'inattendu, Claire Ducreux & Toni Mira


El banc (de l'espectacle De paseo, Claire) i la taula (de l'espectacle Loft, Toni Mira) són els elements al servei de la trobada entre dos creadors de llarga trajectòria professional, que han decidit regalar-se la síntesi del seu treball artístic per explicar-nos una senzilla història d’amor entre dos universos distants en la forma però propers en l’essència.

En attendant l’inattendu neix de l’encontre casual entre Claire Ducreux i Toni Mira. Dos creadors amb una llarga i intensa trajectòria professional. Dos intèrprets amb la seva pròpia personalitat escènica. Dos universos creatius molt diferents en la forma, però amb moltes convergències en l’essència. Dues maneres complementàries d’entendre la dansa. Dos creadors que, gràcies a aquest encontre, han decidit regalar-se la síntesi del seu treball artístic.

Un espectacle que ens convida a esperar l’inesperat.

Intèrprets: Claire Ducreux i Jordi Casanovas
Direcció: Claire Ducreux i Toni Mira

Toni Mira, Premi Nacional de Dansa 2010 i Premi Ciutat de Barcelona 2009
Premi del Públic al Millor Espectacle de la Fira de Manacor 2010

http://www.natsnus.com
http://www.leandre-claire.com