Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

14 de març 2010

"El lloc equivocat" de Dimitri Ialta

Divendres, 19 de març de 2010, 19 i 21.30 h
Dissabte, 20 de març de 2010, 19 i 21.30 h
Espai 3 (antic convent de santa Teresa) (vegeu plànol al lateral de la pàgina)
6 €, aforament limitat

El lloc equivocat, Dimitri Ialta

Heu tingut mai la sensació de viure en el lloc equivocat?

Aquesta ficció neix de la necessitat d'entendre uns fets, d'entendre el nostre entorn i d'entendre'ns a nosaltres mateixos.

Amb aquest espectacle, Dimitri Ialta volen parlar d'aquells que neixen al lloc equivocat. Dels llocs equivocats, dels que són lluny i dels que tenim a prop. I també del lloc en què vivim i com sentim i rebem fets com els que fonamenten aquesta història.

El lloc equivocat és una experiència inspirada en una notícia real, un espectacle amb diferents possibilitats, com la veritat o no que ens arriba a diari des dels diferents punts de vista, viscuda des de diferents angles, a partir de diferents disciplines.

"L'Alí i jo ens coneixem des de petits. Ens vam conèixer jugant a escacs. Vivíem a prop l'un de l'altre. Cada tarda es plantava al davant del seu taulell i jugava sol partides imaginàries. Em tenia fascinat. L'observava des de la finestra de casa meva i m'entendria, m'emocionava veure'l entretenir-se, solitari. Un dia, a la tornada de l'escola, vaig aturar-me al seu davant. Me'l vaig mirar fixament i va convidar-me a seure. Era com si m'hagués estat esperant."

Una coproducció de Dimitri Ialta i el Festival Panorama (PNRM) d'Olot.

http://www.dimitriialta.blogspot.com/