Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

8 de febr. 2010

"Mujeres super(h)adas" Ajo & Judit Farrés

Aquest Escorxadijous es trasllada al Cafè Teatre de l'Escorxador, l'11 de febrer de 2010 a les 21 h.


Ajo és micropoetessa, col·labora en diversos programes de Radio 3 i RNE. És directora del festival Yuxtaposiciones de La Casa Encendida de Madrid des del 2004, i fou codirectora fins al 2008 de l'Experimentaclub. Té publicats dos llibres: Micropoemas (ed. La Luz Roja, 2004) i Micropoemas 2 (ed. Arrebato Libros, 2007).
Últimament s'ha centrat bàsicament en la seva activitat poètica, fan de la brevetat i de la urgència per coincidir i comunicar s'ha reinventat com a micropoetessa.

Judit Farrés és llicenciada en interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona i titulada de grau mig al Conservatori de Música Superior del Liceu. Ha participat en els muntatges del Teatre Lliure Titus Andrònic, dir. Àlex Rigola, amb qui també va treballar a Cancionero de palacio.
A partir del 2004 aprofundeix en l’elaboració de bandes sonores i espais sonors per a espectacles, com El virus, dir. David Selvas; Teatre per a minuts, dir. Jorge Raedó; Ariadna, dir. Xavi Sabata, o Pell, dir. Olga Tragant. En solitari ha presentat l’espectacle La huelga, on toca en directe la seva banda sonora de la pel·lícula homònima de S. Eisenstein.
Entra en contacte amb Albert Pla a l’espectacle Cançons d’amor i droga, dir. Àlex Rigola 2003. A partir d’aquí, elabora amb ell els arranjaments del disc homònim i hi col·labora com a veu i clarinetista. El 2006 elabora la banda sonora de l’espectacle de Pla, El malo de la película. També signa els arranjaments i posa veus al disc del sabadellenc Vida y milagros.