Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

22 de maig 2013

Festival Imaginaria Binèfar

La regidora de Cultura, Montserrat Parra, ha presentat avui a Lleida el festival Imaginaria de Binèfar, de la mà dels seus directors artístics, els Titiriteros de Binéfar, i dels productors executius, Territorio Gestión Cultural.
Imaginaria és és un Festival de Titelles i Imatge en Moviment. Però també és una trobada interdisciplinària d'artistes, on el públic podrà gaudir d'una programació que serà gratuïta en un 80%. Per això Imaginaria és també popular, festiu i a més a més compromès. Amb una programació
carregada de valors positius socialment que aposta per la difusió de les arts i la cultura.
Des de Lleida, les propostes que s'hi podran veure són l'Animac Camina i la Puck Cinema Caravana de Tombs Creatius i Carles Porta.
La Pilar, dels Titiriteros de Binéfar, ha explicat que la seva pretensió, des de l'àmbit dels titelles, ha estat portar diferents tècniques d'aquest art i, a més, propostes de carrer i gratuïtes.