Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

1 de jul. 2011

FiraTàrrega obre la inscripció per al Taller Gratuït de Teatre Sensorial de Planeta 15


FiraTàrrega ha obert la convocatòria per participar al taller gratuït de teatre sensorial que ofereix Planeta 15 en el marc del Laboratori de Creació en el qual participa aquesta companyia, iniciativa que s’inscriu en el “Programa de Suport a la Creació” de FiraTàrrega 2011. El taller tindrà lloc al Molí del Talladell del 18 al 23 de juliol i serà impartit per membres d’aquesta companyia i de Caixa d’Eines, del Teatro de los Sentidos.

Aquest taller, dirigit tant a professionals com a amateurs, consistirà en una aproximació al llenguatge dels sentits, a la creació teatral i la recerca d’espais poètics on conflueixin els sentits i el teatre.

La convocatòria és oberta a 14 persones interessades en aquest llenguatge i que es vulguin implicar en una creació. Un cop finalitzat el taller, la companyia elegirà dues persones que tindran l’oportunitat de participar en l’espectacle La Bola d’Or, que s’estrenarà a FiraTàrrega 2011. Aquestes dues persones seguiran amb el procés de creació al costat de la companyia des del 24 fins al 29 de juliol.

El termini per inscriure’s al taller finalitzarà el 10 de juliol del 2011 i la selecció de candidats es farà mitjançant currículum vitae. Els candidats poden enviar les seves sol·licituds a cies@firatarrega.com