Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

Visites a ca l'artista

Un pas més en el programa Avui no hi ha funció són les Visites a ca l'artista. En aquest cas, segueix sent el mateix creador qui explica la seva obra, però aquesta explicació està emmarcada en el propi local de creació de la companyia o al lloc on fan la residència.

Per a inscripcions truqueu-nos al 973 279 356 o escriviu a teatre@paeria.cat

TEMPORADA 2014

Dissabte, 31 de maig de 2014 - 11 h 
Sortida des del Teatre Municipal de l'Escorxador - de franc
Inscripcions a teatre@paeria.cat (places limitades)
Avui no hi ha funció... Visita a ca l'artista
Anem als locals de les companyies El Sidral i Sac Espectacles

Si voleu saber què fan, com ho fan i on ho fan quan no estan als escenaris, veniu a visitar-los amb nosaltres.
elsidral.com
sac-espectacles.com


FiraTàrrega
Dimecres, 18 de juny de 2014
Anem a FiraTàrrega a conèixer com hi treballa una de les companyies que hi ha enguany al programa de Suport a la Creació.
Inscripcions a teatre@paeria.cat (places limitades)

firatarrega.com


Juneda Incursió
Dissabte, 5 de juliol de 2014
Mostra del procés creatiu del curs d’arts escèniques Juneda Incursió.
Inscripcions a teatre@paeria.cat (places limitades)

junedaincursio.cat 
 


TEMPORADA 2013

Divendres, 31 de maig de 2013
FiraTàrrega
Per repetir l'experiència: la Fira de la capital de l'Urgell ens va acollir en una visita per conèixer una de les companyies seleccionades per als Laboratoris de Creació d'enguany, en Joan Català, que hi va fer una residència de l'espectacle que va mostrar a la Fira, Pelat, que tindrem a Lleida el 26 d'abril de 2014, de franc a la plaça de l'Escorxador.

Dijous, 6 de juny de 2013
Visita als locals de La Baldufa, Xip Xap i Zum Zum
Visita a 3 de les companyies de teatre de la nostra ciutat per conèixer-ne els locals. Ens hi van portar ells mateixos amb les seues furgonetes. Una excursió per saber què fan, com ho fan i on ho fan quan no són als escenaris
La segona part d'aquesta activitat fou una instal·lació-visita-espectacle que les tres companyies van oferir al Teatre el cap de setmana 21 i 22 de setembre de 2013, i que vam titular La vida dels espectacles: en què van explicar i mostrar com es crea, gira i envelleix un espectacle i una companyia teatral. Una experiència enriquidora per al públic, però també per a les tres companyies. 

Vegeu-ne el resum aquí:
TEMPORADA 2012
La temporada 2012 vam anar a veure una companyia que feia Residències dels Laboratoris de Creació a FiraTàrrega: Teatro de Cerca, que mostraven un work in progress del treball que van presentar a la Fira.
http://teatreescorxador.blogspot.com.es/2012/05/avui-no-hi-ha-funcio-perque-anem-ca.html


TEMPORADA 2011
La inauguració d'aquestes visites fou l'any 2011 amb la sortida a conèixer l'espai de la companyia Dimitri Ialta, que unes setmanes més tard van ser a l'Escorxador amb l'espectacle The Norwegian Twosome.