Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

10 d’oct. 2011

També programació entre setmana: 11 i 12 d'octubre

Dimarts, 11 d’octubre de 2011
21.00 h, Sala 1, teatre
Durada: 1 h 15’, 7 €

El malalt imaginari de Molière
Festuc Teatre


Per a pacients amb apatia general i avorriment congènit. Els Laboratoris Festuc agraeixen la confiança que han dipositat en adquirir aquest medicament i no es responsabilitzen de la possible addicció. Recorden també que després del tractament es poden obtenir resultats positius en anàlisis de control de dopatge teatral.

Intèrprets: Íngrid Teixidó, André de Sá Moreira i Pere Pàmpols
Adaptació del text i lletres de les cançons: Begonya Ferrer
Composició musical: Rubèn Satorra
Disseny escenografia i vestuari i direcció: Eduard Muntada
_____________________________________________


Dimecres, 12 d’octubre de 2011
18 h, Sala 1, teatre juvenil
Durada: 1 h 10’, 7 €

Diguem no!
S.O.M. D TEATRE
Una alcaldessa accepta la instal·lació d’un abocador d’escombraries al terme municipal del seu poble, tot i l’oposició dels veïns. La fada del bosc pren partit en el desenvolupament dels fets i…

Intèrprets: Purificación Conejo, Maribel Alcalà, Xavier Orobitg, Blanca Bachiller, José A. Pena, Meritxell Mellado, Sandra Palomar, Andrea Colomina, Elba Casals i Judith Rodriguez.
Escenografia: Sandra Maya
Il·luminació i so: Antonio Roca
Direcció: José A. Pena

COMENCEN ELS ESCORXADEBATS+

Dimarts, 11 d'octubre de 201, 20 h
Vestíbul del Teatre, entrada de franc
El Teatre Municipal de l’Escorxador enceta en aquesta Temporada 2011-2012 una nova activitat:

Escorxadebats+, un espai de reflexió a l’entorn de les arts i la cultura.
Es tracta d’uns debats-tertúlia oberts a tota la ciutadania, comissariats per Jaume Belló i Maite Ojer. La idea és fer-los extensius a totes les arts en particular, i a la cultura més generalment, per tal que gent de qualsevol àmbit de la societat (no només de la cultura i les arts, sinó també de l’ensenyament, la tecnologia, la ciència) hi puguin participar i aportar idees.

Els debats tindran lloc al vestíbul del Teatre, ja que és un lloc obert i proper que facilitarà la participació de la gent; s’ha volgut evitar que sigui dins la sala de teatre per tal que l’espai que els aculli sigui també un lloc eclèctic, com la intenció primera dels debats.

La cita serà el segon dimarts de cada mes fins al maig de 2012, a les 20 h. No cal inscriure-s’hi i l’entrada és de franc. El primer debat tindrà lloc, doncs, aquest proper dimarts, 11 d’octubre de 2011 a les 8 del vespre.

Les reflexions i les conclusions de cada debat es podran anar seguint al blog que ja han obert els comissaris del cicle: http://artsensepapers.blogspot.com