Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

12 de febr. 2010

The Chanclettes amb "Gold. 15 anys de Túrmixplayback" el diumenge de Carnaval

Diumenge, Carnaval i dia dels enamorats, una data que només podien omplir The Chanclettes a l'Escorxador.
A les 19 h per 12 €. No us les podeu perdre!

The Chanclettes us sorprendran un cop més!!!

Us imagineu que la Maria de la Pau Janer fos una de les negres de Boney M? I si la mare del Tinki-Winki dels Teletubbies fos l’Amy Winehouse? Què dirieu si, de cop i volta, la Duquessa d’Alba fos una de les noies de Sex & the city? Heu presenciat mai una baralla entre la Massiel sòbria, la Kylie Minogue de Tous i la Najwa més borde que mai? No us remou la curiositat d’esbrinar com es pot introduir a Jiménez Losantos pel forat del vàter?
Totes aquestes bogeries i moltes més tan sols són possibles a l’espectacle GOLD. 15 anys de TúrmixPlayback de The Chanclettes!

Us presentem la millor proposta per a una tarda de teatre, humor, música, ball i divertiment esbojarrat.
GOLD. 15 anys de TúrmixPlayback és un viatge a la figa de l'Univers Xancletter. Un daurat recorregut pel més hilarant dels 15 anys d’història d'aquestes TransMuses catalanes. Us pixareu de riure perquè no són creïbles: The Chanclettes són increïbles!!!

Happy Together: Espectacle imprescindible per a qualsevol ànima cosmopolita.