Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

19 d’abr. 2010

Dijous, 22 d'abril de 2010, 21 h, Àngels Margarit a "Avui no hi ha funció!!!"

La temporada passada, el Teatre Municipal de l'Escorxador va engegar una iniciativa que permet als creadors atansar-se al públic, alhora que el públic pot conèixer en directe quins són els mecanismes, els dubtes i com sorgeixen les idees d'un procés creatiu. Aquesta iniciativa es va anomenar Avui no hi ha funció!!! amb... Perquè és precisament el que no és, una funció, pot semblar-se a un assaig obert al públic, a una conferència, a un intercanvi d'idees entre creador i espectador. Però no és un espectacle.

L'any passat, va estrenar aquesta idea la Sol Picó, que estava en ple procés creatiu del seu espectacle El llac de les mosques. I ens va explicar de manera molt sincera i planera, quines eren les idees que tenia per treballar, els dubtes, els elements que volia incorporar a la peça (vegeu-ne la notícia aquí). I tot això ho vam poder veure quatre mesos més tard quan va tornar a Lleida amb el seu exitós i últim treball.

Enguany, i continuat amb la línia de comunicació artista-espectador, hem convidat l'Àngels Margarit aprofitant que el 2010 la companyia Margarit-Mudances compleix ja 25 anys. És per això que la coreògrafa vol recuperar alguns treballs d'aquest quart de segle i a Lleida farà el treball de recuperació de Corol·la, un solo de Margarit estrenat l'any 1992 i que interpreta ara Roser López Espinosa.

Dijous a les 21 h Margarit ens explicarà com s'enfronta al treball de recuperació d'una peça de dansa i diumenge veurem Corol·la a l'Escorxador.

Tot això per commemorar, a més, el Dia Internacional de la Dansa, que se celebra cada any a tot el món el 29 d'abril.
Web de l'Associació de Professionals de la Dansa a Catalunya: www.dansacat.org

Tot un luxe. No us ho perdeu.