Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

13 de març 2010

Els alumnes de 4t d'ESO de l'IES Caparrella visiten el Teatre

El passat dijous, 11 de març de 2010, els alumnes del crèdit de síntesi de teatre de l'IES Caparrella van visitar les instal·lacions del Teatre Municipal de l'Escorxador, on els van explicar tots els equipaments municipals del complex de l'Escorxador (Escola Bressol, Associació de Veïns, Aula de Teatre, Cafè del Teatre i Teatre Municipal), a més del vestíbul i les 2 sales de l'equipament escènic.

A més, vam tenir el privilegi de coincidir amb la caompanyia de Roberto Olivan que actuaven divendres, qui ens va fer una classe magistral del que significa, a nivell personal, ser ballarí, esforçar-se per ser-ho i la vida d'estar sempre viatjant de bolos. Ens van fer també alguns exercicis demostratius epr obrir boca per a l'espectacle de l'endemà. Tot un luxe.

Si cliqueu aquí sota podreu veure algunes fotos dels estudiants i de la directora del Teatre, Margarida Troguet, fent-los l'explicació, així com de la demostració de les ballarines i ballarins d'Enclave.

Visita 4t ESO IES Caparrella, 11-03-2010