Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

Amb...

El desembre del 2008, la ballarina Sol Picó encetava a la Sala 2 una nova proposta: l'Avui no hi ha funció!!! amb... Unes trobades creador - espectador que pretenen atansar el procés creatiu al públic.
No es tracta de trobades amb l'artista després de la funció, ni de conferències sobre teoria de la creació o teoria estètica.
L'artista explica en quina part del procés creatiu es troba, o també quins dubtes té a l'hora de tirar endavant, o què es planteja en el moment de començar a donar forma a una peça escènica.
L'espectador pot opinar, donar pistes i, per què no, donar consells o solucions a vies mortes en el procés.

Amb l'Avui no hi ha funció!!! Amb... volem que la comunicació entre creador i espectador sigui directa i que la peça sigui el pretext de la trobada.

________________________________________________
Aquest 2014 els Avui no hi ha funció!!! seran Visites a ca l'artista.

Dijous, 24 de maig de 2012
FiraTàrrega (Tàrrega)
L'Avui no hi ha funció serà perquè hem fet Visites a ca l'artista!
L’equip de FiraTàrrega ens acollirà en una xerrada informativa sobre el procés que desenvolupen en relació al projecte Suport a la Creació. Artistes, gestors i espectadors en un debat distès i participatiu.

Neil Harbisson, 13 de gener de 2011
En Neil ens va explicar en què consisteix la malaltia que ell pateix, l'acromatòpsia, i com ha resolt el fet de no poder veure els colors però, en cavni sí poder percebre'ls.

Margarit ens va mostrar el seu llibre d'assajos.
Àngels Margarit, 22 d'abril de 2010

En el 25è aniversari de Margarit-Mudances, va reposar el solo Corol·la, i ens va explicar com es reprèn un treball 8 anys després d'haver-lo estrenat i com s'hi enfronta, en aquest cas, una ballarina diferent.


Sol Picó, 11 de desembre de 2008
Qui preparava el seu espectacle El llac de les mosques, amb el qual va ser guardonada amb un Premi Max 2010 a la Millor Coreografia.