Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

5 de maig 2014

Activitats Avui no hi ha funció!!!


Amb la voluntat de donar servei als creadors i als espectadors, ha nascut l'Avui no hi ha funció...!!! Una sèrie de programes que afavoreixen que el Teatre Municipal de l'Escorxador esdevingui cruïlla de coneixement, relació, compromís i intercanvi d'experiències entre creadors i espectadors.

Els programes inclosos dins l'Avui no hi ha funció...!!! són:

-... amb l'artista: diàlegs entre artista i públic al mateix Teatre.
-Visites a ca l'artista: els espectadors visiten l’artista al seu lloc de creació per parlar sobre la seva feina .
-Tallers amb l'espectador: tenen la finalitat d’abastir els espectadors amb les eines per llegir espectacles de creació contemporània.
-Escorxadebats+: un espai de reflexió al voltant de les arts i la cultura.
-EscorxadeBoot: acompanyament i assessorament a joves que es trobin en un procés de creació d'un projecte escènic "no convencional" en format de bootstrapping.
-EscorxaGram: passis especials perquè els igers capturin moments de la funció teatral.
-Visites Guiades al Teatre: recorregut per les instal·lacions de l’antic escorxador municipal. Amb reserva prèvia, de franc, per a escoles, esplais, grups, entitats, famílies, colles d'amics, comunitats de veïns! Veniu a veure el Teatre!