Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

3 d’abr. 2011

Tanquem els Tallers amb l'Espectador d'aquesta Temporada

El dijous 31 de març es va celebrar l'útlim Taller amb l'Espectador de la Temporada 2010-2011, dins de la qual vam voler engegar aquesta iniciativa per aprofundir en la creació escènica contemporània.
Els Tallers, vinculats cadascun a un espectacle de la Temporada, volien donar a l'espectacle en qüestió un valor afegit, això és, assistir a la funció amb una mica més d'informació sobre els processos creatius contemporanis, donar eines als espectadors per ampliar mirades i referències a l'entorn dels espectacles i dels creadors.

El primer espectacle amb aquest valor afegit fou Club Fernabdo Pessoa, de la Societat Doctor Alonso, en el Taller del qual es va parlar dels heterònims de Pessoa amb un treball molt especial sobre la identitat.

El segon Taller fou Un dia amb el públic, una espècie de classe de dansa teoricopractica amb Cesc Gelabert i els ballarins de la companyia que, l'endemà representaven el Belmonte, i en la qual el públic era alguna cosa més que espectador.

I el darrer va ser el 31 de març, vinculat a l'espectacle The Norwegian Twosome de Dimitri Ialta, del qual es faran 2 funcions la setmana vinent a l'Escorxador (8 i 9 d'abril a les 21 h). Atès que l'espectacle està basat o inspirat en el Peer Gynt d'Henrik Ibsen, en aquesta última sessió, els leitmotivs van ser la comunitat i el viatge, ja que l'expulsió de la comunitat i les seves conseqüències són l'eix de la història del dramaturg noruec.

Us deixem unes fotos del darrer Taller, doncs, i esperem trobar-vos el proper cap de setmana amb Dimitri Ialta, tant als que vau assistir al Taller com a la resta!