Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

4 d’abr. 2011

"The Norwegian Twosome" de Dimitri Ialta aquest cap de setmana

Divendres 8 d'abril de 2011, 21 h
Dissabte, 9 d'abril de 2011, 21 i 23 h
Sala 2, 6 €, durada: 1 h 15'

The Norwegian Twosome, de Dimitri Ialta 

Dimitri Ialta és un projecte fundat l'any 2008, liderat per Jordi Duran i amb seu a Bellpuig (Lleida). Des del moment de la seva creació, aquesta iniciativa beu de diferents disciplines com la dansa, el vídeo o les arts plàstiques; i té com a objectiu principal la investigació en el terreny de les dramatúrgies no convencionals i la creació en espais singulars.

The Norwegian Twosome és el quart espectacle del col·lectiu. El punt de partida d’aquesta aventura creativa és el clàssic d’Henrik Ibsen, Peer Gynt. Ens interessa Peer Gynt com a personatge perquè el trobem representatiu de la nostra generació; una generació, al nostre parer, hedonista i desconcertada, somniadora però conformista, que o no sap o no vol fer-se gran i viu aclaparada en un moment de canvis polítics, socials i econòmics molt importants.

"The Norwegian Twosome"
The Norwegian Twosome és un projecte pensat per a dos intèrprets: un actor i una actriu. Peer Gynt i Solveig convertits en un duet, una parella de músics, de filòsofs que interpreten una selecció de clàssics del pop entre parlaments, diàlegs i jocs escènics.
Sabem de les vides d’aquests dos personatges, de la seva manera de viure i entendre el món, a través del repertori musical que presenten. Completen l'espectacle les trobades i desavinences dialectals que els personatges protagonitzen, un recorregut fet de moments, sentiments i referents vitals reals i ficticis, propers i exòtics, editats i sense editar (imperdible és la seva primera entrevista). Com a contrapunt, un personatge / mascota completa el repartiment.
Es tracta d’un element que aporta un to lúdic l’escenificació i ho fa per absurd, per contrast, per estar tant perdut a l'escenari com perduts estan els altres dos personatges en la seva vida.

The Norwegian Twosome és, en definitiva, un concert-espectacle de 75 minuts de durada.

http://dimitriialta.blogspot.com/