Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

EscorxaGram

Teatre per a Instagram 
Quan assistim a una representació teatral sempre ens recorden que està prohibit fer fotografies -amb flash o sense-, enregistrar l’espectacle, emetre senyals acústics (alarmes, rellotges), fins i tot ens demanen que, en la mesura del possible, evitem la tos.
Els espectacles, però, necessiten ser enregistrats o fotografiats per a la seva difusió o arxiu, i aquestes imatges es prenen sempre en passis especials per a professionals: el conegut passi per a gràfics.

Malgrat això, avui dia els smartphones i les apps com ara Instagram ens permeten gaudir de la immediatesa i de la rapidesa de les fotografies fetes a la realitat més quotidiana. És per aquest motiu que no volem perdre l’oportunitat que ofereix Instagram per capturar per primera vegada imatges i moments de la funció teatral, i que els #igerslleida esdevinguin uns espectadors-creadors que en faran unes lectures ben particulars.

Per a la primera experiència de Teatre per a Instagram vam triar la peça Mi gran Obra de David Espinosa per les seves especials i particulars característiques de posada en escena:
Enguany, com a segona convocatòria per a @igers, hem pensat en l'espectacle Zoomwooz, del dia 22 de febrer de 2014.

 __________________________________________

Convocatòria EscorxaGram 2014
Zoomwooz: EscorxaGram 2014
Dissabte, 22 de febrer de 2014
19.30 h: passi per a igers
21 h: passi per a públic general - 8 € / 10 €

L'espectacle Zoomwooz és una performance de cinema en viu. Els igers que ho vulguin podran assistir a un passi en primícia per a ells a les 19.30 h -prèvia inscripció a igerslleida@gmail.com- per tal de fotografiar aquest espectacle.
Els hashtags que caldrà utilitzar són:
#igerslleida #zoomwoozlleida #teatrescorxador
I també, atès que l'espectacle està programat amb la complicitat d'Animac. 18a Mostra de CInema d'Animació de Catalunya, el hashtag #animac2014


Tots els participants autoritzen els creadors de l'espectacle, els local managers d'@igerslleida i el Teatre Municipal de l’Escorxador a utilitzar les seves fotografies (mencionant-ne sempre l’autoria) als canals de comunicació i difusió que es considerin apropiats amb finalitats divulgatives.
__________________________________________

Convocatòria "Mi gran obra" 20 abril 2013


Igersleida i el Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida van convocar el dissabte, 20 d’abril de 2013 a les 18 h, als igers de Lleida que vulguin assistir a l’espectacle Mi gran Obra de David Espinosa.

Es tracta d’un passi de l’espectacle només per a igers i amb un aforament limitat als 20 primers que s’inscriguin a teatre@paeria.cat
Els hashtags de les fotos són:
#igerslleida
#migranobra
#teatrescorxador


Tots els participants autoritzen David Espinosa, #igerslleida i el Teatre Municipal de l’Escorxador a utilitzar les seves fotografies (mencionant-ne sempre l’autoria) als canals de comunicació i difusió que es considerin apropiats amb finalitats divulgatives.

Us deixem aquí algunes de les fotos publicades:

Foto: @lollampat
foto: @teatrescorxador
Foto: @lollampat