Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

14 de gen. 2011

Visita dels alumnes del CFGS Animació Sociocultural

Aquest matí ens han visitat els alumnes del CFGS d'Animació Sociocultural de l'IES Ronda de Lleida.
Els hem explicat quins serveis i espais inclou el complex de l'Escorxador. Han conegut la peça artística del vestíbul del Teatre, l'autor de la qual és Frederic Amat.


També han descobert la Sala 2, una sala gens convencional i preparada per acollir espectacles de (gairebé) qualsevol format i actes no escènics.
Els hem explicat també la programació del teatre Municipal de l'Escorxador, el servei públic municipal de Lleida d'arts escèniques.
Han conegut un escenari per dins: la caixa escènica, el vestuari i la maquinària escènics... I, fins i tot, s'han atrevit a pujar a la pinta!


Per últim, i ja més relacionat amb l'àmbit del que estan estudiant, els hem explicat els Tallers amb l'Espectador, una iniciativa del teatre que va més enllà de l'exhibició i que ells poden considerar propera a l'Animació Sociocultural.