Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

29 de jul. 2011

Jornades CREA: processos creatius d'espectacles per a tots els públics


Els dies 15 i 16 de setembre de 2011 l'Associació de Professionals de Teatre per a Tots els Públics (TTP) organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Juneda, les JORNADES CREA: PROCESSOS CREATIUS D'ESPECTACLES PER A TOTS ELS PÚBLICS.

Seran dos dies de convivència al lalrg dels quals s'intercanviaran experiències i coneixements, a més d'intentar passar una bona estona.

El primer dia tindrem com a convidat especial al Carlos Laredo, director de la companyia La Casa Incierta, creador i director del cicle d'arts escèniques per a la primera infància Rompiendo el Cascarón i creador i director durant 9 edicions del Festival Teatralia, qui ens farà una ponència i un taller creatiu.
A la tarda, diverses companyies faran una presentació dels seus processos per tal d'obrir posteriorment un debat sobre els mateixos. Per finalitzar el dia, farem una nit creativa amb un taller de gintònics i una escala en hi-fi preparada pels propis assistents a les jornades.

El divendres dia 16 farem un pas més, i girarem el funcionament habitual. Aquest cop seran els programadors, sales i agents els que faran un pitching presentant-se ells mateixos, els seus espais i les programacions que fan, així com també ens explicaran què els agradaria d'un espectacle.

En el aquest document trobareu el programa detallat així com la informació de preus d'inscripció:
http://www.ttp.cat/TTP2007/php_ttp_usr/noticias/noticias_externas/doic_jornades_crea_2011.pdf

Per a més informació podeu contactar amb l'Associació a ttp@ttp.cat o al telèfon 649.567.851