Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

14 de juny 2010

El festival Nocte de Graus es presenta a Lleida


El Cafè del Teatre de l'Escorxador ha acollit aquest matí a les 12 una roda de premsa per presentar a Lleida el festival Nocte de Graus. El motiu principal d'aquesta presentació rau en la proximitat de les dos ciutats però, a més hem de considerar l'excel·lència de la qualitat de la programació que el Nocte ha assolit al llarg de sis edicions.

Enguany, la programació es manté en quatre dies, 8, 9, 10 i 11 de juliol, al llarg dels quals el conjunt historicoartístic de Graus acollirà, en bona mesura al carrer, propostes escèniques de diferents disciplines. Si doneu un cop d'ull al web www.noctegraus.es veureu que la programació és súper interessant i segur que trobeu algun bon motiu per atansar-vos el segon cap de setmana de juliol, a la comarca de la Ribagorza.

El Festival va començar com a plataforma per a creadors locals, però ha anat creixent i ara és punt d'exhibició d'artistes de tot el món.

Pensem que és interessant que Graus i Lleida estableixin llaços de connexió en matèria cultural perquè poden tenir molts públics comuns i perquè, òbviament, sumar sempre és millor que restar...