Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

11 de juny 2010

0>100

Guillamino,
Koulomek, Cauto i Drome

Experiència musical interactiva dirigida per Guillamino
Els dies 12 i 13 de juny de 2010
d'11 a 14 h durant les jornades del SonarKids
A Lleida a la Sala 2 del Teatre Municipal de l'Escorxador

0>100 és una experiència creativa que explica als nens i nenes com es fa la música electrònica en temps real. La proposta fomenta la participació activa dels més petits en quatre escenaris simultanis, entre els quals el Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida, connectats per l'Anella Cultural.

A cada seu hi ha un músic encarregat de l'electrònica local (Guillamino, Koulomek, Cauto i Drome), que alhora exerceix d'amfitrió fent participar al públic. Des de cadascun dels cuatre escenaris s'aporten diverses pistes musicals (emeses pels artistes participants i també pel públic)que Guillamino centralitza al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), confeccionant en temps real una obra inèdita.

L'Anella Cultural té com a finalitat interconnectar equipaments culturals a través de fibra òptica per a compartir projectes culturals i fomentar la participació.