Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

1 de maig 2011

Més sobre "Habitaculum"

Després de 3 anys i mig amb el seu primer espectacle, Kamchàtka, voltant per més de 15 països i amb més de 200 actuacions, els personatges d’aquesta peça ara han trobat casa, Habitaculum.

Són uns nouvinguts, els que busquen l’acceptació sense esborrar el passat. Un passat format per un bagatge cultural, uns costums i una manera de fer i de comportar-se que, en aquest cas, continuen sent representats pel llenguatge particular de l’anterior espectacle. Un llenguatge sense paraules, basat en l’emoció, el propòsit del qual és convertir la senzillesa en l’estímul d’una necessària relació de cooperació humana que provoqui la trobada entre les persones, al marge d’orígens o posició social.

El nou lloc trobat farà de pont entre el passat (origen) i el present i futur (destí) en aquesta nova terra. Els espectadors es barregen amb els personatges, comparteixen la seva senzillesa i el seu particular univers. És un convit a fer un recorregut per les seves “noves” instal·lacions, però també i sobretot un recorregut íntim que desperta humanitat i sorpresa.

Habitaculum és una experiència única, un viatge dins d’una instal·lació viva.

www.kamchatka.cat