Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

17 de maig 2010

Trapezi. Fira del Circ de Catalunya a Reus aquest cap de setmana passat

Del 12 al 16 de maig de 2010 Reus s'ha omplert de carpes, firaires i artistes de circ. Vam poder gaudir una altra vegada dels Laitrum i les seves Càspes, que van ser a Lleida per la Fira de Titelles i que havíem vist el juny passat al PNRM d'Olot. També els del Carrusel ecológico feien pedalar els pares a la plaça de la Llibertat, plena de Firaires, com Chez Mr. Rouille que encandilava tothom amb una expo d'animals metàl·lics molt peculiars. O els Dut amb els seus jocs d'aigua, H jeux d'O. Allí també vam veure l'Atelier du Trapèze i el seu Vole et tais-toi, increïble i vertiginós, al mig del carer!
Al vespre, a la carpa dels Trottola, amb Volchok ens van demostrar que la quotidianitat també pot ser art i que un objecte tan banal com una escombra pot ballar i fer ballar de la manera més subtil i encantadora que ens puguem imaginar. Si en teniu ocasió, no us els perdeu!
Molts més espectacles rondaven i cirquejaven Reus aquests dies, Atempo Circ, programats a l'Escorxador per al proper 6 de juny de 2010 (gratuït), feien dia la nit, tres intèrprets i un músic que sembla que flotin en un món paral·lel, vegeu-ne algunes fotografies o passeu per l'Escorxador el 6 de juny!
I l'últim que vam veure, Plecs, dels Enfila't, amb en Manolo Alcántara, una altra joieta, en aquest cas de sala, amb uns intèrprets que són músics, malabaristes, equilibristes i gairebé de tot, podríem dir.