Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

7 d’abr. 2014

Visita a ca l'artista: Anem a FiraTàrrega

Dimecres, 18 de juny de 2014
Inscripcions de franc a teatre@paeria.cat
Anem a ca l'artista: visita a FiraTàrrega

Suport a la Creació és un programa de FiraTàrrega que té l'objectiu de fomentar la creativitat escènica i la producció d'espectacles de carrer i en espais no convencionals. Estableix un pla de residències artístiques que contempla tres línies d'actuació (Laboratoris de Creació, Residències artístiques i Coproduccions transnacionals) i que ofereix a la ciutadania la possibilitat d'assistir als processos de creació de diversos espectacles, en base a una sèrie d'assajos oberts i altres activitats relacionades a la ciutat de Tàrrega durant els mesos de primavera i estiu.

Cada any, des del Teatre, proposem com a Visita a ca l'artista, una sortida a Tàrrega per assistir a alguna d'aquestes activitats. 

Enguany, la sortida serà el dimecres 18 de juny a la tarda. Serà als assajos oberts de:

Som
Una experiència escènica generada a partir del treball amb discapacitats psíquics i físics de l'Assocaició Alba de Tàrrega.

Hacer que suene una flor: la supervivència de las luciérnagas
Els espectadors són convidats a fer un recorregut des del pasat fins a l'actualitat, a conèixer diferents perspectives d'una mateixa història.