Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

27 de maig 2013

Anem a ca l'artista... FiraTàrrega

Divendres, 31 de maig de 2013, 19 h
Visita a FiraTàrrega
(inscripcions de franc a teatre@paeria.cat o al telèfon 973 279 356)


Joan Català ha estat seleccionat per a un Laboratori de Creació del programa Suport a la Creació de FiraTàrrega, l'objectiu del qual és fomentar la producció d'espectacles de carrer, una iniciativa destinada a joves creadors interessats en la producció d'espectacles que tinguin un escenari urbà.
L'espectacle: Pelat
Pelat explora com treballar a través d’una trobada efímera: el compartir, l’escoltar, el participar. Busca fomentar noves fórmules de fer, de crear i de col·laborar. Només cal estar oberts, actius, receptius al canvi i trencar amb els hàbits per gaudir de la llibertat de triar.

Antigament molts dels treballs o els oficis eren col·lectius. Els treballs rurals, on la implicació física és bàsica, en són un bon exemple: necessiten la coordinació de diverses persones per aconseguir els objetius. I, tot i que sorprengui, moltes vegades la comunicació és simplement visual.
Pelat és un treball de carrer, multidisciplinari que prepara Joan Català en coproducció amb FiraTàrrega i El Graner, i amb el suport del Festival Sismògraf (Olot), Festival TNT (Terrassa), Trayectos (Zaragoza), Mes de Danza (Sevilla) i el Teatre Municipal de l’Escorxador (Lleida).