Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

5 de set. 2013

Espectacles per a tots els públics des de la TTP

Diumenge, 15 de setembre de 2013
17 h - Sant Cugat , Barcelona, Igualada, El Vendrell i el Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida - 5 €
Som espectacles per a tots els públics, som la TTP
La Baldufa, Centre de Titelles de Lleida, Xip Xap i Zum Zum

El diumenge 15 de setembre l'Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) prepara una jornada molt especial. Sota el títol, Som espectacles per a tots els públics, som la TTP, organitzen tot un seguit d’activitats per gaudir en família de l'inici de la temporada teatral. A més, volen que sigui una jornada reivindicativa. Reivindiquen que la cultura és un dret i que nens i nenes es mereixen el millor: bons espectacles que els facin crèixer com a persones.
 
5 poblacions i moltes companyies
Sant Cugat del Vallès, Barcelona, Igualada, El Vendrell i Lleida són les poblacions que acolliran a un total de 16 companyies que rpesentaran els seus espectacles, i algunes més que oferirarn altres activitats (photocalls, murals, etc.).

Les entrades estaran a la venda el mateix dia 15 de setembre, 1 hora i mitja abans de començar els espectacles. El preu és de 5 €.

Concurs a Instagram
Per tal de tenir un bon record d'aquesta jornada, es convoca també un concurs de fotografia a través de les xarxes socials Instagram i Twitter. Feu fotos de tot el que passa al lalrg de la jornada i pengeu-les amb l’etiqueta #somlattp. Els premis són tres lots de DVD, CD, samarretes, etc. de les companyies associades.
Podeu consultar les bases completes aquí.