Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

3 de nov. 2008

El Teatre al BAD de Bilbao


Aquests dies també ha tingut lloc el BAD (Antzerki eta Dantza Graikidearen Jaialdia o Festival de Teatre i dansa contemporània de Bilbao), que celebrava 10 edicions. L'Escorxador també hi ha assistit. Entre les representacions destacables per a Lleida hi havia l'obra del Xavier Bobés, guanyador del 6è Premi de Projectes d'Arts Escèniques de Lleida 2005 amb la companyia Playground, El rei de la soletat, un espectacle "de teatre visual que presenta un univers ple d'amagatalls, estructures decadents i personatges solitaris."
Lleida, així com la Xarxa Transversal d'Activitats Culturals, van estar presents també a les taules de treball "La programación y las nuevas escenas en Euskal Herria" i "Experiencias de Programación Contemporánea Estable", amb la red Vasca de Teatros Sarea.

L'actriu María Jerez, a qui podrem veure a l'Escorxador amb El caso del espectador aquesta temporada 2008-2009, presentava la seva pel·lícula The Movie, a partir del projecte The neverstarting story.